• 12
  • 11
  • 13

> Pehea e mālama ai i ka ʻili faux

ʻO ka ʻili faux kahi mea ʻokoʻa synthetic ʻoi aku ka maikaʻi a ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o ka ʻili maoli.Hoʻohana ʻia ia no nā lako, nā lole, nā kāʻei kaʻa, nā ʻeke lima, nā kāʻei a me nā mea hou aku.Hiki ke loaʻa ka ʻili faux ma nā ʻano like ʻole, e like me ka polyurethane, vinyl a i ʻole ka ʻili suede faux.Hiki ke hoʻomaʻemaʻe ʻia kēlā me kēia ʻano hana i nā ʻano like like, me kekahi mau ʻokoʻa koʻikoʻi, hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho holoholona, ​​​​lehu, lepo a me nā ʻōpala.Mālama kēia i kou lole a me kou mau lako i ka nānā hou aku.

1, E hoʻomoʻi i kahi lole a i ʻole ʻōhuʻu i ka wai a holoi i kou ʻili. 

Makemake ʻoe e hoʻohana i ka wai mahana.ʻO ka holoi ʻana i kēia ala e hopu ai i ka lepo, lepo a me nā ʻōpala ʻē aʻe.ʻOi aku ka maʻalahi o ka hoʻomaʻemaʻe ʻia ʻana o ka polyurethane ma mua o ka ʻili maʻamau, a lawa kēia no ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā a me nā wahi lepo māmā.

2,E hoʻohana i kahi kopa ma luna o ka lepo ʻoi aku ka paʻakikī.

ʻAʻole lawa paha ka wai maʻalahi.E hoʻohana i ka kopa i ʻala ʻole e hōʻoia i ka ʻole o nā kemika a i ʻole ke koena hiki ke hoʻopilikia i ka ʻili.E hamo i ka pahu ma luna o ka lepo ʻoi aku ka paʻakikī.

  • Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka kopa wai a i ʻole kahi mea holoi ipu no kēia hana

3,E holoi i kekahi kopa me ka lole pulu.

E holoi pono a maopopo loa ka ili i ke kopa.Hiki ke hōʻino ʻia ke waiho ʻana i ke kopa ma ka ʻili.

4,E maloʻo ka ʻili.

Inā hoʻomaʻemaʻe ʻoe i kahi ʻatikala o nā lole, hiki iā ʻoe ke kau iā ia a maloʻo.Inā pili i nā lako, e mālama pono ʻaʻole e noho a hoʻopā paha kekahi iā ia a maloʻo loa.

  • Hiki iā ʻoe ke holoi i kou ʻili i lalo me kahi lole maloʻo e wikiwiki ai ka hoʻomaloʻo ʻana.

5,E pīpī i kahi pale vinyl ma kou ʻili.

Kōkua kēia mau huahana i ka pale ʻana i ka lepo a me ka lepo, e hoʻemi pinepine ai i ka hoʻomaʻemaʻe.Hoʻomalu pinepine lākou mai ka radiation UV pū kekahi.Ma hope o ka uhi ʻana i ka ʻili i ka mea hoʻomaʻemaʻe, holoi maʻemaʻe me kahi kāwele


Ka manawa hoʻouna: Dec-28-2020